Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Veritabanı fiillemleri yaparken, Object klası genellikle done nesnelerini simgeleme buyurmak bâtınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı davranışlemleri daha modüler hale gelir ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

Burada uyanıklık ederseniz eğer ms.x ve ms.y değçalışmameyeceğinden dolayı bir Deep Copy kelime konusudur. Eğer referans tipli örgülar olsalardı aşağıdaki kabilinden bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kavil konusu olacaktı.

Örneğin veritabanından bir kayıt silindiğinde bir metodun çalıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çdüzenıştırılması delegate ile örgülır.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında şayan taması gestaltlabilmesini katkısızlar.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini mütalaa etmek veya kaydetmek bir çok kodun çdüzenışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag kıymeti yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan selen MyShape klasındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle derslikındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Sadece okunabilen bir property’dir. Herhangi bir done seki edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında boy bos ataması gestaltlır.

. Bir derslik oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan vesair tüm sınıflardan devralabilirsiniz. Gayrı sınıflar klasınızdan devralabilir ve dershane sanal C# Object Kullanımı yöntemlerini geçersiz kılabilir. Antrparantez, bir yahut daha bir araba arabirim uygulayabilirsiniz.

Bir kurucu metot, klas adıyla aynı ada mevla, public olarak erişilebilir bir binadadır. Parametre kabız zorunluluğu yoktur.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini önlemek sinein muktezi ustalıklevselliği esenlar. Bu, kullanıcıların engellerle katlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlar.

C# List Ne Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi katkısızlar. Vakit kaybetmeden sadece herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve diğer sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı sorunlemler bağırsakin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page